Tekne Dekorasyonu

Tekne dekorasyonunuzu kusursuzca tamamlayacak yatak, banyo ve masa ürünlerimizi sizin için bir araya getirdik.

Yüksek emicilik özelliği ve hafiflikleriyle öne çıkan peştamallerimiz, teknenizde geçirdiğiniz zamanlar için hem pratik hem de şık bir alternatif oluşturuyor.

Koyu maviden açık mavi tonlarına uzanan geniş seçeneklere sahip nevresim ve havlularımızla, deniz yolculuğunuza bire bir uyum sağlayacak bir ambiyans yaratın.

Kaşmir throw’larımız serin yaz geceleri için lüks bir hissiyat sunuyor. Farklı renklerde bulabileceğiniz bu parçalar yumuşak dokuları ile ön plana çıkıyor.

Her türlü dekorasyon stiline uyum sağlayacak Amerikan servislerimiz, yaz sofralarınızda zevkli bir düzen yaratmanıza imkan tanıyor.

Sedef ve abanoz gibi doğal malzemelerle hazırlanmış, deniz altı canlıları formuna sahip aksesuarlarımızla tekne davetlerinize incelik katın.

Monogram uygulaması ve özel ebatta üretim olanakları sunan Özel Sipariş hizmetimizle, teknenizdeki ihtiyaçlarınızı bire bir karşılayacak kişiselletirilmiş bir dekorasyon stili yaratabilirsiniz. Aynı zamanda özenli işlemelere sahip yatak odası ve banyo ürünlerimizi sunulan nakış rengi seçenekleri ile kendi zevkinize göre hazırlatabilirsiniz.


You may also like

Tümünü gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post