Şık ve Etkileyici Tasarımlar İle Anneler Günü Hediye Önerileri

Anneler günü için değerlendirebileceğiniz zarif ve şık hediye önerilerini bir araya getirdik. Sunduğumuz seçenekler içerisinde desenleri ile dikkat çeken makyaj çantalarından her biri özel olarak tasarlanmış nakış işlemelere sahip nevresim takımlarına kadar zengin seçenekler yer alıyor.

İnce ve zarif dokuları ile konforu ön plana çıkaran Haremlique Istanbul nevresim takımı modelleri, özel tasarımları ile en şık anneler günü hediyeleri içerisinde bulunuyor. Gümüşsuyu yastık kılıfı ve nevresim, narin dalga detayları ile yatak odalarına mükemmel bir dokunuş katıyor. %100 penye pamuk saten detaylı yastık kılıfı, yumuşak hatlarıyla göz alıcı bir anneler günü hediye önerisi olacak.

Zarafeti ve narin dantel detayları ile göz dolduran Safiye Nevresim Seti, indirimli olarak satışa sunulan anneler günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Olağanüstü yumuşaklığı ve incelikli dantel detayları yatak odalarını şık bir şekilde süslüyor. Annenize hediye edebileceğiniz tüm nevresim takımı seçeneklerini görmek için tıklayın.

Annenizin evini tamamlamak ve nevresim takımları ile uyum yaratmak için yumuşacık dokuları ve şık detayları ile havlu modellerini inceleyebilirsiniz. Özel motifler ile bezeli banyo havlusu, el havlusu, misafir havlusu ya da vücut havlusu gibi alternatiflere sahip ürün seçkisi Anneler Günü’ne özel %20 indirimli olarak sunuluyor.

Annenizi şımartacak lüks bir hediye seçeneği olan kaşmir sabahlığımız pürüzsüz ve yumuşak dokusu ile rahat bir kullanımın yanı sıra sıcaklık da sunuyor. Kısa kaşmir sabahlığımızın, krem, siyah, lacivert, kırmızı ve gri gibi farklı renk seçenekleri bulunuyor.

İznik Çini koleksiyonumuz ve gümüş kaplama masa ürünlerimiz annenizin sunumlarına gösterişli bir dokunuş kazandırmak için ideal…

Tarzından ödün vermeyen anneleri mutlu edecek hediye alternatifleri içerisinde seyahat ve makyaj çantaları da yer alıyor. Baskılı pamuk kumaştan üretilen alternatiflere veya hafif rafya kumaşla hazırlanmış çantalara göz atıp hediye alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Anneler gününe özel %20 indirim kategorisini ziyaret ederek anneniz için şık bir hediye satın alabilirsiniz.


You may also like

Tümünü gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post