Jenny Lopez ile Unutulmaz Bir Gece

Amerikalı sosyal medya içerik üreticisi Jenny Lopez ile birlikte ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğumuz muhteşem geceyi paylaşıyoruz. Miami'nin Bal Harbor Shops alışveriş merkezinde gerçekleşen etkinliğimiz, zarafet ve stil arasında şık bir harmoni yarattı.

Etkinliğimiz mağazamızda samimi bir buluşmayla başladı. Yemek öncesi sohbet etme fırsatı bulan konuklarımız koleksiyonumuzdaki ürünleri de yakından inceledi.

Arkadaşlar Bir Arada 

Jenny Lopez, sıcak enerjisi ile samimi bir ev sahipliği yaptı. Jenny'nin 15 arkadaşının katıldığı etkinlik, zarif bir kutlama havasına büründü.

Sahne Hazır

Bal Harbour Shops Central Courtyard alanındaki Le Zoo restoranında şık bir şekilde süslenmiş masamız bu buluşma için büyülü bir sahne oluşturdu. Markamızın ürünleri masaya zarif bir görüntü kazandırdı. Henüz yemekler servis edilmemişken gözler için bir ziyafet sundu.

Akşam Yemeği Başladı! 

Şık detaylarla bezenmiş etkinliğimiz, lezzetli yemeklerle keyifli bir yolculuğu beraberinde getirdi. Gümüşsuyu keten Amerikan servisimiz özgün formuyla, masamızda göz alıcı bir zemin oluşturdu.

Masa düzenimizde, modernize edilmiş geleneksel motiflerle bezeli el boyaması aksesuarlardan oluşan İznik Çini koleksiyonumuzdan ürünler de kullanıldı. Misafirlerimize İstanbul Boğazı’nın eşsiz atmosferinden ilham alan bir kokuya sahip mumlar hediye edildi. 

En içten teşekkürlerimizle…

Jenny Lopez'e ve tüm davetlilerimize bu geceyi büyülü bir deneyim haline getirdiğiniz için teşekkür ederiz!


You may also like

Tümünü gör
Example blog post
Example blog post
Example blog post